top of page
spools.png

OM
OSS

Velkommen til Pipeliner AS - Din betrodde partner for industriell levetidsforlengelse. Pipeliner AS, en del av Invex Group AS, har en lang historie som en pålitelig partner for både offshore og onshore industri.

 

Vi er glade for å kunngjøre at Pipeliner AS har utvidet sin portefølje ved å slå seg sammen med United Pipeline Services AS og Grønn Overflateteknikk AS, styrket av Invex Group AS.

 

Vi fokuserer på vår kjernevirksomhet: å forlenge levetiden til nye og eksisterende rør og tanker, industriell maling, sandblåsing, og FROSIO-tjenester. Våre løsninger og internt utviklede produkter er dypt forankret i erfaring hentet fra krevende miljøer, våre kunders behov for varige løsninger, og en forståelse av de kostnadsintensive konsekvensene av nedetid.

 

Malingfjerning på murstein, betong, stål, glassfiber og tegl - vår avanserte teknologi og erfarne team av fagfolk sikrer effektiv og skånsom fjerning av alle typer maling uten å skade underliggende overflater. Pipeliner har mange års erfaring med store prosjekter, og vårt mål er alltid å levere tjenester av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

 

Vi tilbyr også industriell overflatebehandling og har en dedikert FROSIO-inspeksjonsavdeling for å sikre at våre løsninger oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

 

Bli med oss på reisen mot forlenget levetid og økt effektivitet. Pipeliner AS - din betrodde partner for industriell levetidsforlengelse.

NØKKELKUNDER

rørreparasjon og rehabilitering
rørreparasjon og rehabilitering
rørreparasjon og rehabilitering
rørreparasjon og rehabilitering
rørreparasjon og rehabilitering
bottom of page