top of page

BYGG & ANLEGG

OVERFLATEBEHANDLING

GOT Grønn Overflateteknikk

tilbyr tjenester innen industriell overflatebehandling, som sandblåsing, industriell maling og teknisk rengjøring. Vi sikrer høy kvalitet i henhold til standarder som NORSOK-M501 og ISO 12944. Våre tjenester inkluderer alt nødvendig utstyr og forberedelser utført på stedet av vårt erfarne team.

Pipeliner-surface treatments

VÅR METODE

i Grønn Overflateteknikk prioriterer vi bruk av miljøvennlige arbeidsmetoder, teknologi og verktøy som overgår tradisjonelle alternativer. Vårt sandblåsningsutstyr er et godt eksempel, da det bruker opptil 75% mindre blåsemiddel og slipper ut opptil 92% mindre støv sammenlignet med konvensjonelt utstyr, samtidig som det opprettholder sin effektivitet.

Dette utstyret er spesielt fordelaktig fordi det genererer minimalt avfall og støv, noe som gjør det mulig for oss å utføre overflatebehandling i nærheten av boligområder, marinaer og andre støvfølsomme områder uten å skade miljøet. Vi tilbyr tjenester som fjerning og påføring av bunnmateriale på alle sjøfartøy og behandling av et bredt spekter av materialer, inkludert metall, betong, murstein, stein, tre, asfalt og glassfiber, og sikrer omfattende løsninger for våre verdifulle kunder.

SIKA POLYUREA MEMBRAN APPLIKASJON

FISKEOPPDRETT / UNDER ASFALT / FERSKVANNSTANKER / GARASJER / BASSENGER / FLATE TAK 

Pipeliner-surface treatments

DEN UNIKE POLYUREA MEMBRANEN

Polyurea er et elastisk, vanntett belegg som kan påføres ulike overflater som murstein, betong, stål, tre, glassfiber og mer, for å forsegle og beskytte mot korrosjon. -

Svært elastisk – sprekkoverbyggende- Løsemiddelfritt - Ekstremt rask herding - Svært holdbart - Sømløs overflate - Høy mekanisk, kjemisk og termisk motstand.

bottom of page